Welkom directiechauffeur!

Het vak directiechauffeur is sinds 125 jaar in ontwikkeling. Met de technische vooruitgang van voertuigen, smart phones en internationale opleidingen is het beroep directiechauffeur sterk in beweging.

BRUSECO ondersteunt u in dit vak in al haar facetten. Van basischauffeur naar top professional, nationaal en internationaal. Of het nu om DEKRA D1, D2, CCV D1 of CCV D2 gaat. BRUSECO is sinds 2014 marktleider in het verzorgen van de vakopleiding directiechauffeur met een onafhankelijk kwaliteitscertificaat. Dit geeft u een voorsprong in de markt.

Blijf voortaan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en stem mee met interessante onderzoeken.

Meldt u aan als -volger- of LIKE ons op Facebook BRUSECO en blijf ook op de hoogte van het vak directiechauffeur. Of meldt u aan voor de nieuwsbrief van BRUSECO via www.bruseco.com.

BRUSECO B.V.


maandag 21 mei 2012

Unieke internationale topopleiding voor directiechauffeurs van start...


Het werk van de directiechauffeur houdt niet bij de grens op…

Als Blog lezer heeft u de primeur. Deze week gaan we het nieuwe bekend maken: Bruseco heeft een unieke internationale vakopleiding voor directiechauffeurs ontwikkeld. Deze nieuwe vakopleiding heet ´International Executive Chauffeur´ en duurt 6 dagen. Deze vakopleiding wordt afgesloten met een DEKRA D1 of D2 certificaat. Dit certificaat wordt door DEKRA, als onafhankelijk exameninstituut, wereldwijd erkend. Nederland en Duitsland zijn de opleidingslanden voor Europa.

Deze opleiding kan ook verkort worden gevolgd door directiechauffeurs die in het bezit zijn van het CCV-D1 certificaat. Dit certificaat is een uitstekende basis. Het volgen van de herhalingsdagen CCV D1 vormen al het overgrote deel van de nieuwe opleiding bij Bruseco!

Directe meerwaarde, grotere arbeidsmarkt,

“Het werk van de directiechauffeur houdt niet bij de grens op”, is de visie van BRUSECO. Daarom is het internationale aspect, inclusief een uitgebreide aandacht voor de beroepshouding, etiquette en protocol toegevoegd aan het CCV-D1 programma. De directiechauffeur is na deze vakopleiding een echte dienstverlener, met internationale vakkennis op het specifieke terrein van de directiechauffeur.

Wat zijn in het buitenland belangrijke afwijkingen ten opzichte van het Nederlandse werkgebied? Wat betekent dit voor het werk van de directiechauffeur? Hoe kan de directiechauffeur die kennis en ervaring gebruiken om tot een optimale service en dienstverlening te komen?

Over DEKRA
DEKRA is één van de grootste certificeringsinstituten ter wereld. In Nederland is DEKRA o.a. bekend als eigenaar van KEMA Quality. Zij zorgt voor een onafhankelijke kwaliteitstoets en voert audits uit. Dit garandeert het hoogste opleidingsniveau van de kandidaten. DEKRA neemt als onafhankelijk certificeerder de praktijkexamens af.

"BRUSECO zet als eerste opleider het vak directiechauffeur internationaal op de kaart. Door onze jarenlange samenwerking in Duitsland met DEKRA wordt deze internationale opleiding van BRUSECO nu ook erkend in geheel Europa. Hierbij is het uitgangspunt dat de directiechauffeur ook regelmatig voor opdrachtgevers de grens over gaat en ook internationaal aan de slag kan. Bruseco heeft internationaal meer dan 30 vacatures beschikbaar. Daar voorziet nog geen enkele opleiding in”, aldus Paul Brussaard, directeur van BRUSECO.

CCV-D1 certificaat geeft recht op verkorte opleiding
Indien de directiechauffeur reeds het CCV-D1 certificaat in het bezit heeft, kan hij verkort deelnemen aan dit opleidingsprogramma. “De DEKRA heeft het huidige CCV-D1 certificaat als basiscertificaat erkend voor deze opleiding! Hierdoor het mogelijk is om de opleiding tot ´International Executive Chauffeur´´ DEKRA D1, verkort te volgen. Dat is goed nieuws voor alle CCV-D1 directiechauffeur in Nederland en België.

En, elk CCV-D1 certificaat is geldig, ook als dit via een andere opleider is behaald. Gelijke monniken, gelijke kappen”, aldus Paul Brussaard tot besluit.

Herhalingsdagen= verkorte opleiding!
Er is nog meer goed nieuws voor directiechauffeurs met het CCV-D1 certificaat!

De BRUSECO herhalingsdagen die in het kader van deze opleiding worden gevolgd, zijn geldig voor dit internationale DEKRA certificaat. Dat is dus twee vliegen in één klap:

- én uw huidige CCV-D1 certificaat blijft geldig
- én tegelijk wordt de verkorte internationale opleiding DEKRA D1 gevolgd.

Om het certificaat te kunnen behalen hoeft de directiechauffeur, naast het volgen van de applicatiedagen alleen nog twee theoretische Masterclasses ´International Executie Chauffeur´ te volgen. Dit zijn twee trainingsdagen (die op zaterdag in Zeist plaatsvinden). Direct daarna kan deelgenomen worden aan het praktijkexamen van twee uur bij DEKRA. Er is geen sprake meer van een theorie-examen.

Wenst u meer informatie over het Internationale DEKRA D1 certificaat? Vanaf morgen staat dit op de site van BRUSECO!

BRUSECO: de nieuwe generatie directiechauffeurs!