Welkom directiechauffeur!

Het vak directiechauffeur is sinds 125 jaar in ontwikkeling. Met de technische vooruitgang van voertuigen, smart phones en internationale opleidingen is het beroep directiechauffeur sterk in beweging.

BRUSECO ondersteunt u in dit vak in al haar facetten. Van basischauffeur naar top professional, nationaal en internationaal. Of het nu om DEKRA D1, D2, CCV D1 of CCV D2 gaat. BRUSECO is sinds 2014 marktleider in het verzorgen van de vakopleiding directiechauffeur met een onafhankelijk kwaliteitscertificaat. Dit geeft u een voorsprong in de markt.

Blijf voortaan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en stem mee met interessante onderzoeken.

Meldt u aan als -volger- of LIKE ons op Facebook BRUSECO en blijf ook op de hoogte van het vak directiechauffeur. Of meldt u aan voor de nieuwsbrief van BRUSECO via www.bruseco.com.

BRUSECO B.V.


woensdag 17 februari 2016

BRUSECO zet in Dubai hoogste standaard neer

De Royal Chauffeur Academy in Dubai heeft na een uitgebreid wereldwijd marktonderzoek gekozen voor BRUSECO als vakopleider voor de Verenigde Arabische Emiraten. BRUSECO wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de hoogste mogelijke servicegraad voor de meer dan 7.000 directiechauffeurs in de Verenigde Arabische Emiraten. 

Dubai heeft zichzelf als doel gesteld het meest gastvrije land ter wereld te worden. Omdat hierbij veel buitenlandse gasten verwelkomt worden door de allerbeste hotels ter wereld, moet ook het personenvervoer van de gasten van de hoogste kwaliteit zijn. Op dit specifieke terrein van hoogwaardig personenvervoer dient nog veel te worden ontwikkeld. BRUSECO is nu als strategische partner van de Royal Chauffeur Academy uit Dubai verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de IEC (International Executive Chauffeur) opleidingen voor directiechauffeurs in de Verenigde Arabische Emiraten. Hierbij worden de examens afgenomen door het onafhankelijke certificeringsinstituut DEKRA. Dit is vergelijkbaar met de hoogste standaard in Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk en Nederland op het terrein van de opleidingen van directiechauffeurs.

“De basis van de Internationale Executive Chauffeur vakopleiding is in alle landen hetzelfde. Voor ieder land heeft BRUSECO specifieke eigen landenspecifieke modules ontwikkeld, zodat de chauffeur de lokale gebruiken en wetgeving kent. Hij of zij is overal op voorbereid" aldus Paul Brussaard directeur van BRUSECO. "Wij vinden het een grote eer dat we hiervoor zijn geselecteerd als exclusieve en strategische opleidingspartner. We kunnen tegelijkertijd vaststellen dat de vliegende start aantoont dat dit een goede stap is geweest. Momenteel worden er honderden chauffeurs opgeleid voor dit exclusieve IEC programma met DEKRA certificaat. De vraag is er daadwerkelijk." vervolgt Paul Brussaard.

Dubai moeilijkste rij-land
Voor Dubai geldt dat het één van de moeilijkste landen ter wereld is om te chaufferen. Er rijden 160 nationaliteiten op de openbare rond en dat vraagt om bijzondere rijkwaliteiten van de chauffeur. Daarnaast moet ook nog eens het serviceniveau op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd. En dat maakt dit tot een bijzonder vakgebied in een bijzonder land. De chauffeur wordt daarom lokaal extra getraind. 

100 vacatures
BRUSECO heeft op dit moment 100 vacatures openstaan voor directiechauffeurs uit Nederland die in Dubai aan de slag willen. Dit is een unieke export van competenties die specifiek past bij de Nederlandse avonturiersgeest. BRUSECO is in Nederland opgericht, maar via Duitsland en andere Europese landen een exportproduct geworden buiten Europa. De chauffeurs doen een bijzondere ervaring op en krijgen ook lokaal de opleiding IEC Dubai aangeboden. Na terugkomst hebben deze chauffeurs wel een hele bijzondere en waardevolle CV.

Meer informatie vindt u op www.bruseco.nl