Welkom directiechauffeur!

Het vak directiechauffeur is sinds 125 jaar in ontwikkeling. Met de technische vooruitgang van voertuigen, smart phones en internationale opleidingen is het beroep directiechauffeur sterk in beweging.

BRUSECO ondersteunt u in dit vak in al haar facetten. Van basischauffeur naar top professional, nationaal en internationaal. Of het nu om DEKRA D1, D2, CCV D1 of CCV D2 gaat. BRUSECO is sinds 2014 marktleider in het verzorgen van de vakopleiding directiechauffeur met een onafhankelijk kwaliteitscertificaat. Dit geeft u een voorsprong in de markt.

Blijf voortaan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en stem mee met interessante onderzoeken.

Meldt u aan als -volger- of LIKE ons op Facebook BRUSECO en blijf ook op de hoogte van het vak directiechauffeur. Of meldt u aan voor de nieuwsbrief van BRUSECO via www.bruseco.com.

BRUSECO B.V.


woensdag 13 mei 2015

Betere scholing voor minder kosten...dat is een mooie ontwikkeling...


CCV D directiechauffeurs 66% goedkoper uit


Directiechauffeurs die in het bezit zijn van het CCV D certificaat mogen vanaf 1 juni 2015 een theoriedag volgen in plaats van een praktijkdag ter behoud van het CCV D certificaat. Dit is goed nieuws voor de 1200 CCV D1 gecertificeerde directiechauffeurs in Nederland. Deze theoriedag is 66% goedkoper dan een praktijkdag.

Dit is een ontwikkeling die ik zeer toejuich. Hierdoor neemt het kennisniveau van de directiechauffeur toe, terwijl de kosten voor het verlengen van het certificaat omlaag gaan. Dit is mogelijk omdat de Masterclasses van BRUSECO in groepen van 12 deelnemers wordt georganiseerd. 

BRUSECO heeft al begin dit jaar het uitgebreide lesplan Incident Management ingediend bij het CCV ter goedkeuring. Dit is inmiddels goedgekeurd. 
Officieel mag BRUSECO vanaf 1 juni 2015 starten.   
Directiechauffeurs met het CCV D certificaat dienen binnen vijf jaar, minstens drie applicatiedagen te volgen om het certificaat geldig te houden. Met de Masterclass Incidentmanagement (zowel een praktijkdag als ook een online leermodule) traint de chauffeur op welke wijze hij of zij ongevallen kan voorkomen of de schade daarvan kan verminderen.

Deze Masterclass komt uit het hoogwaardige certificeringsprogramma van de DEKRA, dat deze Masterclass al eerder had erkend voor het internationale DEKRA D1 certificaat.

Het volgen van deze speciale Masterclass door DEKRA gecertificeerde directiechauffeur zorgt er nu tevens voor dat het CCV D certificaat wordt verlengd.
 
Lees hier meer over de unieke opzet van de Masterclass van BRUSECO.
http://www.bruseco.nl/nieuws_en_blog/nieuws_voor_directiechauffeurs.html
 
Met hoffelijke groet,
Paul Brussaard