Welkom directiechauffeur!

Het vak directiechauffeur is sinds 125 jaar in ontwikkeling. Met de technische vooruitgang van voertuigen, smart phones en internationale opleidingen is het beroep directiechauffeur sterk in beweging.

BRUSECO ondersteunt u in dit vak in al haar facetten. Van basischauffeur naar top professional, nationaal en internationaal. Of het nu om DEKRA D1, D2, CCV D1 of CCV D2 gaat. BRUSECO is sinds 2014 marktleider in het verzorgen van de vakopleiding directiechauffeur met een onafhankelijk kwaliteitscertificaat. Dit geeft u een voorsprong in de markt.

Blijf voortaan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en stem mee met interessante onderzoeken.

Meldt u aan als -volger- of LIKE ons op Facebook BRUSECO en blijf ook op de hoogte van het vak directiechauffeur. Of meldt u aan voor de nieuwsbrief van BRUSECO via www.bruseco.com.

BRUSECO B.V.


vrijdag 23 december 2011

Een nieuw jaar met nieuwe kansen! Welkom 2012...

Ook 2012 wordt het jaar van de kansen. Teamwork is hierin belangrijk. Samenwerken en gunnen zijn de voorwaarden in dit laatste crisisjaar. Nu gaat het om reputatie. Wie kent u? Netwerk...
Opleiden alleen is niet genoeg. Samenwerken aan een toekomst biedt kansen om boven het gemiddelde uit te stijgen. U dient op te vallen door professionaliteit.

Voor 2012 heeft Bruseco grote ambities. Daar profiteert u van.

Bruseco is de enige 100% gespecialiseerde opleider voor directiechauffeurs. Geen enkel ander instituut kan of mag dit zeggen. Daarnaast is Bruseco het enige opleidingsinstituut voor directiechauffeurs met een internationaal erkend DEKRA certificaat.

Unieke Bruseco kenmerken:
1. Bruseco richt zich als enige 100% op geven van erkende opleidingen voor directiechauffeurs,
2. Bruseco biedt als enige het internationaal erkende DEKRA certificaat aan voor directiechauffeurs,
3. Bruseco heeft als enige opleider direct toegang tot de arbeidsmarkt via haar zusteronderneming Brussaard (sinds 1990). Dit vind in huis plaats.
4. Bruseco is als enige opleider actief in Nederland, Duitsland en België met lokale kantoren in Maarssen, Antwerpen, Osnabruck en Berlijn.

In het nieuwe jaar 2012 zet het Bruseco team weer de schouders eronder.

U ook?

Namens het team van Bruseco wens ik u veel succes toe in 2012!!

Paul Brussaard

donderdag 1 december 2011

Het regent nieuwe vacatures...

Meer dan 22 jaar ervaring telt in deze bijzondere tijden. Grote concerns vinden hun weg naar Bruseco en naar Brussaard om snel over een top directiechauffeur te kunnen beschikken. En we kunnen dit snel voor elkaar krijgen: 22 jaar ervaring telt. Niet alleen met de ervaring aan de opleidingskant, maar ook het enorme netwerk wat is opgebouwd ten behoeve van de directiechauffeur: de vraagzijde van de markt.

De concurrentie aapt Bruseco keer op keer na. En dat is een groot compliment. Maar een antwoord op de internationale certificering is niet aanwezig. Ook de aansluiting op de arbeidsmarkt hapert flink bij de concurrent. Ze willen Bruseco volgen, maar hebben hiervoor niet die jarenlange ervaring. We geven die voorsprong niet uit handen.

Het voordeel voor de directiechauffeur is dat zij altijd via een professionele intermediair bemiddeld worden en niet met een fooi wordt afgescheept. Ik zie dit in de markt voor mijn eigen ogen gebeuren. Goed opgeleide directiechauffeurs worden voor het karretje gespannen van studentikoze aanbieders. Blijf allen bij je leest: ben je student, lever dan studenten. Ben je een professional, doe dan zaken met professionals. Dat is win- win voor alle partijen. Ik zeg het maar eerlijk.

Een tip voor de directiechauffeur: kies de beste club uit en blijf die trouw. Dan wordt dit vanzelf beloond met een prachtige vacature, aanbieding of mogelijkheid voor een (internationale) carriere. Welke keuze u maakt, mag u zelf weten. Kies in ieder geval voor de beste.

Het aantal opleidingen bij Bruseco is in 2011 weer flink gestegen ten opzicht van 2010. Dat is maar liefst 25%. Dit komt omdat het aantal vacatures weer in de lift zit. Wel een vreemde gewaarwording: nieuwe vactures in deze lastige tijden! Maar ik ken het geheim en daar maken we gebruik van. Alle deelnemers van onze informatiemiddagen kunnen hierover meepraten. Bruseco kent de markt als geen ander en doet onderzoek naar de afzetmarkt binnen haar doelgroep van meer dan 4000 opdrachtgevers in Nederland, Belgie en Duitsland waarvoor zij opdrachten uitvoert.

Kijk, dat kan je alleen maar zeggen na 22 jaar ervaring.

Ik zou u willen aanmoedigen om vooral vol te houden door voor de juiste weg te kiezen. Als motivatie en talent dan samenkomt met die arbeidsmarkt, dan is uw toekomst zeker gesteld. En dan het liefst samen met Bruseco.

Fijne feestdagen en een heel voorspoedig 2012!

Paul Brussaard

NB Bent u al lid van de grootste community van CCV D1 gecertificeerde directiechauffeurs: De Bruseco Business Club op LinkedIn? Daar treft u ook de vacatures aan voor Bruseco CCV D1 en DEKRA gecertificeerde directiechauffeurs. Succes!